• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Екзамен з охорони праці та безпеки життєдіяльності в школі

Екзамен з охорони праці та безпеки життєдіяльності в школі

2017-04-28

/Files/images/IMG_20170608_082141.jpg

28 квітня 2014 року на всій території України відзначався Всесвітній день охорони праці, який пройшов під девізом «Безпека праці та здоров’я під час використання хімічних речовин на виробництві».

По-своєму відзначили цей день працівники нашої загальноосвітньої школи І – ІІступенів, бо саме 28 квітня вони здавали екзамен про знання законів і нормативних актів з охорони праці, безпеки життєдіяльності, профілактики побутового травматизму, охорони здоров’я, пожежної, радіаційної безпеки, цивільного захисту, гігієни праці, виробничої санітарії, правил дорожнього руху та поводження у надзвичайних ситуаціях.

Передувало огляду знань проведене з 07 квітня 2014 року навчання за

20-годинною програмою з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності з працівниками школи відповідно до наказу директора школи «Про організацію навчання і перевірки знань з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності». Перевірка знань пройшла успішно.

Залишається всім побажати міцного здоров’я, суворо дотримуватися чинного законодавства з питань охорони праці, дбати про створення умов для здійснення безпечного навчально-виховного процесу.

Кiлькiсть переглядiв: 506

Коментарi