«Цікава екскурсія»

2016-06-09

/Files/images/IMG_20160609_093535.jpg

9 червня 2016 р. вихованці пришкільного табору з денним перебуванням «Бригантина» Воронівської ЗШ І-ІІ ступенів здійснив екскурсію в м. Новоукраїнку.

Спочатку наша група прибула до пожежної частини ДПРС. Нас зустрів начальник караулу 19-ої дільниці Корінний Д.О. та провів екскурсію по даній організації. Було дуже цікаво! Ми із захопленням оглядали пожежні машини, слухали про їх призначення, познайомились із пожежним обладнанням та оглянули місця перебування пожежної команди. Корінний Д.О. ознайомив з розпорядком дня пожежної частини. Вихованці зробили висновки, що для того,щоб бути працівником МЧС, треба мати добру фізичну підготовку та міцні знання.

Далі наша подорож продовжилась до СТОВ «Росія». Зустріла нас завідуюча тваринним комплексом Ліснича Олена Олександрівна. Це справжній спеціаліст та знавець своєї справи. Йдемо за нею і слухаємо цікаві розповіді про мешканців ферми…Ось нас зустрічають індокачки та перепілки. А он там, за гарним плетеним тиночком виглядають зацікавлено кози. А тут, в огорожі, дивляться на нас овечки .А це що за будиночок? Та це ж ветеринарна клініка! Так, тут лікуються мешканці ферми!

Ідемо далі… Це – будиночки у яких живуть кролики із своїм сімейством. Вони бояться непроханих гостей, тому тікають від нас. Не будемо їх турбувати. Далі бачимо павичів. Самочка сидить на яйцях, а самець гордо походжає, оберігаючи її спокій і недовірливо дивиться на нас. Крокуємо до осликів. Вони раді гостям, дружелюбно нас зустрічають своїм криком, беруть із наших рук печиво, а ми робимо цікаві фото на пам'ять.

Далі Олена Олександрівна веде нас на свиноферму. Скільки тут молодняка! І всі поросята, побачивши нас попідбігали да нас знайомитись. Рушаємо до пташиної ферми. Тут ми побачили: гусей, качок, індиків, курочок і фазанів. Наступне знайомство було з сімейством страусів, які проживають на фермі вже 5 років та познайомились з маленьким дитинчам.Та екскурсія нажаль закінчилась. Ми перебували під гарним враженням та ще довго обговорювали її.

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi